W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij
Strona główna > Urząd > Ogłoszenia > Aktualne > Zamówienie na catering

Zamówienie na catering



Projekt współfinansowany przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej
 
Urząd do Spraw Cudzoziemców planuje złożenie zamówienia na organizację cateringu kawowo - lunchowego podczas 4 jednodniowych szkoleń, realizowanych  w ramach projektu KIK/75 „Zwiększanie efektywności zarządzania migracjami w Polsce”, finansowanego ze środków Szwajcarsko – Polskiego Programu Współpracy oraz z budżetu państwa.
 
Harmonogram szkoleń przewiduje: 
29 i 30 października – 2 szkolenia, po 23 uczestników na szkoleniu,
25 i 27 listopada – 2 szkolenia, po 27 i 28 uczestników na szkoleniu.
Szkolenia będą trwały po 8 godzin (8.30- 16.30), włączając w to przerwę lunchową (w godz. 12.30 – 13.00) oraz dwie przerwy kawowe (w godz. 10.30 – 10.45 oraz 14.30 – 14.45).

Godziny podania posiłków i napojów zostaną potwierdzone najpóźniej na 2 dni przed rozpoczęciem każdego ze szkoleń.

Organizacja cateringu musi obejmować:

1. Przygotowanie, dostarczenie i rozstawienie przekąsek lunchowych oraz napojów w każdym dniu szkolenia, we wskazanym przez Zamawiającego miejscu, na terenie obiektu Urzędu, znajdującego się przy ul. Taborowej 33 w Warszawie.

2. Zapewnienie pełnej zastawy ceramicznej lub szklanej oraz sztućców metalowych,  dla każdego z uczestników.

3. Każdorazowe uprzątnięcie pozostałości oraz naczyń z miejsca szkolenia (bezpośrednio po lunchu oraz na koniec dnia szkoleniowego).

4. Catering, na każdym szkoleniu, musi składać się z następujących elementów:

Napoje:
a) gorące: kawa (300 ml na osobę) - podana w termosie, herbata - woda do herbaty (300 ml na osobę)  podana w termosie,  herbata czarna w torebkach (2 torebki na osobę), cytryna świeża - pokrojona w  plastry, mleko, cukier;
b) zimne: woda - w butelkach półlitrowych (po 1 butelce wody gazowanej i niegazowanej na osobę), dwa rodzaje soków owocowych w kartonach – (po 0,25 L na osobę z każdego rodzaju). 
Posiłki:
a) trzy różne przystawki zimne, co najmniej jedna w postaci kanapek dekoracyjnych  (min. 3 sztuki na osobę), jedna z przystawek wegetariańska;
b) dwa rodzaje dań ciepłych, w tym jedno wegetariańskie - podane w naczyniach podtrzymujących temperaturę (450 g. na osobę);
c) deser - dwa rodzaje ciast, z ciasta francuskiego lub kruchego (po 2 kawałki  na osobę z każdego rodzaju).


Po wyłonieniu Wykonawcy,  Zleceniodawca dokona wyboru:
- zimnych przystawek,  po przedstawieniu przez Wykonawcę co najmniej 7 propozycji dań, w tym 3 wegetariańskich,
- ciepłych dań, po przedstawieniu przez Wykonawcę co najmniej 5 propozycji dań, w tym 2 wegetariańskich;
- deseru, po okazaniu przez Wykonawcę co najmniej 5 propozycji deserów.


Wymagania w stosunku do Wykonawcy:
Wymaga się, aby Wykonawca wykazał doświadczenie w realizacji tego rodzaju usług poprzez wskazanie co najmniej 5 usług cateringowych o podobnym charakterze, wykonanych przez Wykonawcę dla grup co najmniej 20 osobowych każda - w okresie ostatniego roku.


Termin przyjmowania ofert upływa: 24 października 2013 r., godz. 13.00

Oferty na realizację przedmiotowego zamówienia należy przesyłać na adres:
zuzanna.sasiak@udsc.gov.pl
lub na adres pocztowy:
Urząd do Spraw Cudzoziemców
ul. Koszykowa 16, 00-564 Warszawa.

O ważności oferty decyduje data jej wpływu do Urzędu. Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.

Do oferty należy dołączyć:

Oświadczenie o wykonaniu co najmniej 5 usług cateringowych o podobnym charakterze, dla grup co najmniej 20 osobowych każda - w okresie ostatniego roku.

Wynagrodzenie za realizację przedmiotu zamówienia płatne będzie w drodze przelewu na rachunek bankowy Wykonawcy w terminie 21 dni od dnia podpisania przez obie strony protokołu ilościowego i jakościowego potwierdzającego prawidłowe wykonanie przedmiotu umowy.

Urząd zastrzega sobie prawo do nieudzielenia wybranemu Wykonawcy zamówienia, w przypadku  gdy  cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

Kryterium wyboru oferty:
- cena za realizację zamówienia.

W ofercie należy podać całkowitą wartość zamówienia brutto PLN.
Zaproponowana cena musi zawierać koszty związane z organizacją cateringu na 4 jednodniowe szkolenia dla liczby osób podanej w ogłoszeniu, z uwzględnieniem wszelkich kosztów, opłat, podatków,  proponowanych rabatów i innych kosztów niezbędnych dla kompleksowej realizacji niniejszego zamówienia.

Osoba uprawniona do kontaktu z Wykonawcami:
Zuzanna Sasiak, tel. 22 60 154 13





Wytworzył: Alicja Goszkowska (18 października 2013)
Opublikował: Alicja Goszkowska (18 października 2013, 13:25:28)

Ostatnia zmiana: Alicja Goszkowska (18 października 2013, 15:06:28)
Zmieniono: zmiana liczby uczestników

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 885

wersja do zapisu wersja do druku