W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij
Strona główna > Urząd > Ogłoszenia > Aktualne > Zamówienie na organizację cateringu podczas szkoleń

Zamówienie na organizację cateringu podczas szkoleń

OGŁOSZENIE DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA NA ORGANIZACJĘ CATERINGU
NA 8 JEDNODNIOWYCH SZKOLEŃ
W ZWIĄZKU Z REALIZACJĄ PROJEKTU NR 4/11/2011/EFU
SZKOLENIA JĘZYKOWE I MERYTORYCZNE DLA PRACOWNIKÓW UDSC WSPÓŁFINANSOWANEGO Z EUROPEJSKIEGO FUNDUSZU NA RZECZ UCHODŹCÓW




 
 

Urząd do Spraw Cudzoziemców planuje złożenie zamówienia na organizację cateringu kawowo - lunchowego na 8 jednodniowych szkoleń merytorycznych (każde szkolenie dla 21 osób) w ramach projektu współfinansowanego z Europejskiego Funduszu na rzecz Uchodźców pt. „Szkolenia językowe i merytoryczne dla pracowników UdSC" nr 4/11/2011/EFU– Program Roczny 2011.

Organizacja cateringu powinna obejmować:

1. Przygotowanie, dostarczenie i rozłożenie przekąsek lunchowych we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu przy ul. Taborowej 33 w Warszawie.

2. Zapewnienie pełnej zastawy porcelanowej lub szklanej oraz sztućców metalowych  dla każdego z uczestników.

3. Usunięcie pozostałych resztek oraz naczyń z miejsca spotkania po każdym ze szkoleń.

4. Catering na każdym szkoleniu powinien składać się z następujących elementów:

Napoje:
a) gorące: kawa (300 ml na osobę) - podana w termosie podtrzymującym ciepło napoju, herbata - woda do herbaty (300 ml na osobę), podana w termosie zapewniającym wrzącą temperaturę wody, oraz 42 torebki herbaty czarnej, cytryna świeża - pokrojona na plastry, mleko, cukier;
b) zimne: woda - 21 butelek  półlitrowych (6 butelek wody gazowanej i 15 butelek wody niegazowanej), dwa rodzaje soków owocowych w kartonach - łącznie 8 l (po 4 l każdego).

Posiłki:
a) dwie różne przystawki ciepłe, w tym jedna wegetariańska - podane w naczyniach podtrzymujących ciepło przystawek;
b) trzy różne przystawki zimne, co najmniej jedna w postaci kanapek dekoracyjnych - min. 2 szt. na osobę, jedna z przystawek wegetariańska;
c) deser -  dwa rodzaje ciastek z ciasta francuskiego lub kruchego.
 
 
Na wszystkie 8 szkoleń Zleceniodawca dokona wyboru:
· ciepłych przystawek po przedstawieniu przez Wykonawcę co najmniej 5 propozycji  dań na wszystkie 8 szkoleń, w tym 2 wegetariańskich;
· zimnych przystawek po okazaniu przez Wykonawcę co najmniej 7 propozycji dań, w tym 3 wegetariańskich,
· deseru po okazaniu przez Wykonawcę co najmniej 5 propozycji deserów.
 
Szkolenia będą trwały po 8 godzin (8.15 - 16.15), włączając w to przerwę lunchową.
W każdym szkoleniu weźmie udział 21 osób.
Realizację szkoleń przewiduje się w okresie: 15 listopada br. - 14 grudnia br.
 
Dokładne terminy szkoleń zostaną podane Wykonawcy zamówienia na tydzień przed planowanym szkoleniem. Godziny podania posiłków i napojów zostaną uzgodnione
z Wykonawcą najpóźniej na 2 dni przed rozpoczęciem każdego ze szkoleń.
 
 
Wymagania w stosunku do Wykonawcy:
 
Wymaga się, aby Wykonawca wykazał doświadczenie w realizacji tego rodzaju usług poprzez wskazanie co najmniej 15 usług cateringowych o podobnym charakterze, wykonanych przez Wykonawcę dla grup co najmniej 21 osobowych każda - w okresie  ostatniego roku.
 
 
Termin przyjmowania ofert upływa: 12 listopada 2012 r.

Oferty na realizację przedmiotowego zamówienia należy przesyłać na adres: bdg@uric.gov.pl
lub na adres pocztowy:
Urząd do Spraw Cudzoziemców
ul. Koszykowa 16, 00-564 Warszawa. 

O ważności oferty decyduje data jej wpływu do Urzędu. Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.

Do oferty należy dołączyć:
 
Oświadczenie o wykonaniu co najmniej 5 usług cateringowych o podobnym charakterze, dla grup co najmniej 21 osobowych każda - w okresie ostatniego roku.
 
Z wybranym w wyniku niniejszego konkursu Wykonawcą zostanie zawarta umowa.
 
Wynagrodzenie za realizację przedmiotu zamówienia płatne będzie w drodze przelewu na rachunek bankowy Wykonawcy w terminie 30 dni od dnia podpisania przez obie strony protokołu ilościowego i jakościowego potwierdzającego prawidłowe wykonanie przedmiotu umowy.


Urząd zastrzega sobie prawo do niezawierania umowy z wybranym Wykonawcą, w przypadku, gdy:
1) Nie zostaną mu przyznane środki pochodzące z rezerwy celowej budżetu państwa, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia;
2) Cena najkorzystniejszej oferty przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.
 
Kryterium wyboru oferty:
- cena za realizację zamówienia.
 
 
W ofercie należy podać całkowitą wartość zamówienia brutto PLN.
Zaproponowana cena musi zawierać koszty związane z organizacją cateringu na 8 jednodniowych szkoleń z uwzględnieniem wszelkich kosztów (w tym m.in. dojazd Wykonawcy na miejsce szkolenia, rozłożenie przekąsek lunchowych we wskazanym przez Zamawiającego miejscu, zapewnienie pełnej zastawy porcelanowej lub szklanej oraz  sztućców metalowych  dla każdego z uczestników, usunięcie pozostałych resztek oraz naczyń z miejsca spotkania po każdym ze szkoleń), opłat, podatków i proponowanych rabatów i innych kosztów niezbędnych dla kompleksowej realizacji niniejszego zamówienia.
 
Osoba uprawniona do kontaktu z Wykonawcami:
Magda Rychter tel. 22 60 174 55
Tomasz Dzięcioł tel. 22 60 174 55
Justyna Czyżewska tel. 22 60 154 13
 
 




Wytworzył: Justyna Czyżewska (6 listopada 2012)
Opublikował: Justyna Czyżewska (6 listopada 2012, 10:24:36)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 1305

wersja do zapisu wersja do druku